Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Οι Τζιχαντιστές του ΣΥΡΙΖΑ



Η αλλοφροσύνη της ιδεοληπτικής μανίας των Συριζαίων, έχει κοινό παρονομαστή με τη θρησκοληπτική ιδεοληπτική μανία των Τζιχαντιστών.
Όλα ισοπεδώνονται, όλα καταστρέφονται, δεν υπάρχει πολιτισμός πριν  από την έλευση των πιστών φανατικών του Ισλάμ. Γι’ αυτό μνημεία, σημεία και αποτυπώματα Πολιτισμών κατακρημνίζονται και εξαφανίζονται.
Έτσι δεν υπάρχει Ελληνισμός, δεν υπάρχει Έθνος, δεν υπάρχει Ελληνικός Πολιτισμός πριν από την 25-3-1821. Τότε εγεννήθη το Ελληνικό Έθνος! Τάδε έφη επίσημα ο σημερινός Υπουργός Παιδείας με την ευκαιρία της Εθνικής εορτής!! Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 εδημιούργησε το νέο Ελληνικό Έθνος!!! Ας προσέξουμε ιδιαίτερα:
 Δεν είπε το νέο Ελληνικό Κράτος. Είπε το Έθνος. Δηλαδή πριν από την 25 Μαρτίου 1821 δεν υπήρχε  Ελληνικό Έθνος. Έθνος γίναμε γιατί μορφωθήκαμε από τη Γαλλική Επανάσταση!!!!
Όλοι ή οι πλείστοι των πάπων, προπάπων προγόνων μας εδιάβασαν και μορφώθηκαν από Βολταίρο, Μοντεσκιέ ή Σαΐν Ζυστ, ενστερνίστηκαν τις αξίες της Γαλλικής Επανάστασης (1789), εποτίστηκαν με τα νάματα του Διαφωτισμού και έκαναν την Επανάσταση και το Έθνος μας. Πρώτα δεν υπήρχε τίποτε!!!!!
•Ο εν λόγω υπουργός αυτά δεν τα λέγει και τα εννοεί από αγραμματοσύνη και ξιπασιά περισσή. Τα λέγει υπείκων σε μια ομάδα αριστερών που είναι εν τεταγμένοι στην ισοπέδωση των αξιών και των αρχών του Ελληνισμού, των θρύλων και των παραδόσεών του, που επιδιώκουν το ξερίζωμα της ιστορικής μνήμης κατ’ επιταγήν την εθνομηδενιστικής μετανεωτερικής ιστοριογραφίας που υπηρετούν.  Γι’ αυτό θέλουν να την ξαναγράψουν.
Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμψε και η περιβόητη κ. Ρεπούση (τ. Υφυπουργός Παιδείας κι’ αυτή) όταν μας «πληροφόρησε» ότι «η Αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι νεκρή», άποψη εντελώς αντιεπιστημονική, αλλά και ο ίδιος ο σημερινός υπουργός, όταν αμφισβήτησε τη Γενοκτονία των Ποντίων, κόντρα στο Εθνικό αίσθημα αυτών, των Ελλήνων Ποντίων.
Αυτές είναι ενέργειες στοχευμένες, που αποβλέπουν αργά και σταθερά στην αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους. Οπαδοί πιστοί του Γάλλου φιλόσοφου Ζακ Ντεριντά, του φιλοσόφου της αποδόμησης (επεχείρησε και αποδόμηση της Πλάτωνος γραφής), έμειναν στη σταθερή αυτής, ότι δηλαδή αποδόμηση είναι «η υπονόμευση της παραδοσιακής σκέψης των ανθρώπων».
Στην ίδια σταθερή βαδίζει και ο άλλος αριστερός Συριζαίος Υπουργός Πολιτισμού, ο οποίος αφού
αποδόμησε την Αριστεία,
περιέλαβε ή τουλάχιστον δέχτηκε να περιληφθεί στο θεματικό Φεστιβάλ του Εθνικού Θεάτρου, θέμα που αναμόχλευε και δη μονομερώς τις πληγές του λεγομένου «εμφυλίου» και αφού
- απέκλεισε τους Έλληνες καλλιτέχνες από διευθυντές ή παραγωγούς κ.λ.π. του Ελληνικού φεστιβάλ,
- επέλεξε και προσέλαβε ως διευθυντή το γνωστό ανά την Ευρώπη μηδενιστή και λίαν αμφισβητούμενο καλλιτέχνη Γιάν Φάμπρ, ο οποίος με τη σειρά του επέλεξε έργο περί τους Ολυμπίους Θεούς,  στο οποίο  πρωταγωνιστούσαν στην ουσία τα επί ώρες επιδεικνυούμενα πέη των επί σκηνής καλλιτεχνών.
Βέβαια σε αυτές τις ενέργειες διακρίνουμε ενεργώς την επιδιωκόμενη υπονόμευση των πνευματικών και ηθικών αξιών των Ελλήνων, των παραδόσεων και της ιστορικής τους πορείας, αλλά αδυνατούμε να προσδιορίσουμε το βαθμό προοδευτικότητος που θα προσέδιδαν τα παλλόμενα πέη στις φαντασιώσεις του κ. Υπουργού.
Αλλά η υπονόμευση για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να αποκρύπτεις την αλήθεια.
Πρέπει να μην έχει λόγο ή να προτάσσει αρμόζοντα και επαρκή η άλλη πλευρά λόγο.
Και οι δόλιοι υπονομευτές του Έθνους πράττουν και τούτο.
 Δεν επιτρέπουν τη γνωστοποίηση της αλήθειας της άλλης άποψης της ιστορικής αλήθειας.
Δεν διδάσκουν και δεν φωτίζουν τους νέους με το άσβεστο και άκτιστο φως της Ελληνικότητας.
Διότι δεν επιτρέπουν τη διδασκαλία αυτής στα σχολεία. Επιχειρούν να αναγράψουν το δικό τους ιστόρημα, που δεν έχει σχέση με την πραγματική ιστορία.
Διότι, οι κλέφτες κι οι αρματωλοί και δουλωθέντες στον Τουρκικό ζυγό Έλληνες, δεν έκαναν την Επανάστασή τους το 1821.
Από το 1453, με την Άλωση της Πόλης, έως το 1821 μετράει η Ιστορία ε κ α τ ό   Επαναστάσεις των Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη. Τούτο δεν διδάσκεται στα Σχολεία.
Όταν έγιναν αυτές οι Επαναστάσεις δεν είχαν γεννηθεί ούτε ο Βολταίρος, ούτε ο Μοντεσκιέ ούτε κανένας άλλος του διαφωτισμού. Ποιος Γαλλικός Διαφωτισμός προετοίμασε το Έθνος των Ελλήνων. Το Έθνος υπάρχει εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια περίπου.
Εξ άλλου ο Γαλλικός Διαφωτισμός και η Δύση είναι ιστορικά και επιστημονικά αποδεδειγμένο πολύ στηρίχτηκαν και ενεπνεύσθηκαν
από τους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και μη,
ΚΑΙ τους Βυζαντινούς Έλληνες, που με όλο τον πλούτο της γνώσης και της σοφίας τους μετέβησαν στη Δύση και ελάμπρυναν τα «Γράμματα» της Ευρώπης.
Και ο Παλαμάς μας θυμίζει με την αξεπέραστη πνευματική του σύλληψη: (Δωδεκάλογος Ε΄λόγος)
«Τ΄είναι τα δεφτέρια, που κρατάτε,
τα περγαμηνά, σεβαστά κοπάδια,
που τραβάτε σαν διωγμένα από κακοκαιριά;
και σε τούτα τα βιβλία,
και στα μνήματα όλα αυτά,
ποιά διαμάντια, ποια σοφία, ποιοι νεκροί,
ποια κόκκαλα ιερά;
Κάτι σάλεψε, κυμάτισαν τα πλήθη
ξέσπασε φωνή και μου αποκρίθει:
Είναι εδώ κλειστοί μεσ’ τα κιβούρια
μεσ’ στα τυλιγάδια είναι κρυμμένοι,
-     για νεκρούς η πλάση ας μην τους κλαίει –
ώ, οι πηγές οι αθόλωτες της Σκέψης,
οι ασυγνέφιαστοι της Τέχνης ουρανοί
οι Αθάνατοι κι οι Ωραίοι...»
- «Θα διαβούμε και στεριές και πέλαγα, θα σταθούμε όπου το πόδι δεν μπορεί τούρκου κανενός να μας πατήσει, από την Πατρίδα μας διωγμένοι και σβησμένοι απ΄την Ανατολή, θ’ ανατείλουμε στη Δύση».

Αλλά θα μου επιτραπεί με την ασθενή ιστορική μου μνήμη (γιατί δεν είμαι ιστορικός) να σταχυολογήσω μερικές από τις Επαναστάσεις αυτές που θυμάμαι από το 1453 έως το 1821.
Το 1463 ο Μανιάτης καπετάνιος Κορκ. Κλαδάς ξεκινάνει την επανάσταση κατά των Τούρκων από τη Μάνη.
Το 1479 κηρύσσει και πάλι Επανάσταση και το 1480 αφού αποδεκατίζει τους Τούρκους στο Οίτυλο, τους εκδιώκει από τη Μάνη.
Η Ρούμελη ξεσηκώθηε το 1585 από τον αρματωλό Βονίτσης και Λούρου Μπούα Γρίβα και η Άρτα από τους αγωνιστές Ηπειρώτες Πούλιο Δράκο και Μαλάμο. Προηγουμένως το 1571 ο Αρχιεπίσκοπος Μονεμβασιάς Μελισσηνός και ο αδελφός του Θεόδωρος κηρύσσουν επανάσταση.
Επίσης ο επίσκοπος Τρίκκης και Λάρισας Διονύσιος (Σκυλοφιλόσοφος) κηρύσσει στην περιοχή του την επανάσταση (1611) και με συγκροτημένο σώμα χιλίων περίπου ανδρών, καταλαμβάνουν τα Γιάννινα, όπου κατόπιν προδοσίας συλλαμβάνεται και γδέρνεται ζωντανός από τους Τούρκους.
Οι σύγχρονοι εκδορείς της ιστορικής μνήμης του Έθνους διαθέτουν όπως φαίνεται μετανεωτερικές μεθόδους.
Εμπλουτισμένες με θράσος και σύγχρονη τεχνολογία.
Ας ελπίσουμε, σαλπίζοντες, στην αφύπνιση των Ελλήνων.


                     ΓΙΑΝ.ΚΟΣ