Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ





Η σημερινή Αριστερά δεν είναι μόνον εγκεφαλικά ανόητη, αλλά είναι και ψυχοπαθολογικά ιδεοληπτικά αμετανόητη.
Πρόβλημά της δεν είναι η κακή εντύπωση που θα προξενήσει η ανοησία της, αλλά είναι η αντί παντός τιμήματoς κατάκτηση και παραμονή στην εξουσία.
Στον μόλις παρελθόντα αιώνα, η Σοβιετική αριστερά και οι δορυφόροι της, κατέκτησαν την εξουσία με ψέμματα και εξαπατήσεις των πολιτών. Δεν την εγκατέλειψαν πλέον, παρά μόνο με αίματα. Δεν γνωρίζουμε εάν έχουν την πραγματική δυνατότητα να ενεργήσουν με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε βέβαιοι ότι την εξουσία, οικειοθελώς, δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουν.

Θυμόμαστε καλά, μετά την επιβολή του Μπολσεβικισμού στη Ρωσία, ότι οι πολίτες και ιδία οι Μενσεβίκοι έλεγαν στον Ντερζίνσκι που το άγαλμά του κοσμεί πλατεία της Μόσχας:

Εσείς δεν μας λέγατε ότι θα μας μοιράσετε τα πλούτη των πλουσίων; Γιατί δεν το κάνατε;
Εσείς δεν μας λέγατε ότι θα μοιράσετε τη γη στους φτωχούς αγρότες; Γιατί κολεκτιβοποιήσατε τη γη και μας κρατάτε δούλους της;
Εσείς δεν μας είπατε ότι θα καταργήσετε όλες τις τάξεις και εσείς κομματικοποιήσατε τους πολίτες. Αυτά δεν είναι ασυνέπεια;
Και απάντησε ο μεγάλος προπαγανδιστής και μετέπειτα αρχηγός των μυστικών Υπηρεσιών (KGB):
ΝΑΙ, αυτό είναι ασυνέπεια, αλλά όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι πολιτικά ηλίθιος.
Πόσοι Έλληνες σήμερα είναι πολιτικά ηλίθιοι, που διαμαρτύρονται στην αριστερή Κυβέρνηση, λέγοντες ότι: άλλα μας είπατε στις πρώτες εκλογές, άλλα στο δημοψήφισμα, άλλα στις δεύτερες εκλογές και εσεις κάνατε και κάνετε τα αντίθετα. Μέχρι και μνημόνιο τρίτο υπογράψατε, ενώ εξορκίζετε τα δύο προηγούμενα, που ήταν χαλαρότερα.
Ο φερετζές του ολοκληρωτισμού της «Αριστεράς» είναι το ψεύδος και η απάτη. Η «αυταπάτη» είναι άλλη μία εξαπάτηση για παραμονή στην εξουσία.
Προσποιούνται ότι δήθεν διαφωνούν ή διαμαρτύρονται για μερικές αποφάσεις τους, απειλούν για δήθεν καταψήφιση κάποιων μέτρων και προβάλλουν διάφορους ευτράπελους ισχυρισμούς. Στο τέλος τα ψηφίζουν όλα.
Δεν υπάρχει ουσιαστικός διάλογος. Επιβολή της μιας γνώμης υπάρχει. Το είπε και ένας πρόεδρος υποεπιτροπής της Βουλής: Ναι, ότι θέλω εγώ γίνεται ή θα γίνει.
 Οι επιτροπες της Βουλής είναι για το θεαθήναι. Γίνεται ότι λέει η Κυβέρνηση. Εάν τυχόν δεν συμφωνήσουν για κάτι, όλως εξαιρετικώς (όπως για τις άδειες των Τηλεοπτικών σταθμών), τότε γίνεται Νομοθετικό Διάταγμα.
Ο λαός φτωχοποιείται συνεχώς, μέσα σε μιά ακατάσχετη δημαγωγία κενολόγου περιεχομένου.
Δεν υπάρχουν όρια στη συμπεριφορά και στη διοίκηση.
Εκεί που υποτίθεται επιζητεί συνεργασία, υβρίζει ευθέως ή υποτιμά ή χλευάζει μέσα στη Βουλή τους αρχηγούς ή εκπροσώπους της Αντιπολίτευσης.
Δεν πρόκειται για ανάγωγη ή απρεπή κοινοβουλευτική συμπεριφορά. Πρόκειται για στοχευμένη πολιτική που υποστηρίζει ξεδιάντροπα το ψεύδος ως αλήθεια, το μαύρο θεωρεί άσπρο και η τακτική αυτή, καθαρά μαρξιστική, δεν έχει αντίδοτο κοινοβουλευτικό.
Μας φέρνει αβίαστα στο νου τον Ροΐδη, στο τέλος  του 19ου αιώνα που έγραφε, για την παραπλήσια κατάσταση που ευρίσκετο τότε η χώρα (Τρικούπης – Δεληγιάννης): «Το πολίτευμα ουδέν άλλο πράγματι είναι παρά δικτατορία ουδενός δεκτική περιορισμού, αλλά μόνον ανατροπής δια δημαγωγίας».
Δύο πρόσφατα παραδείγματα μας δίδουν την ακρίβεια των λεγομένων.

  > Όλοι θυμόμαστε το Δημοψήφισμα. Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του υποστήριζαν λυσσωδώς το ΟΧΙ. Και επέτυχε να επικρατήσει με τη μεγάλη διαφορά του 62% έναντι 38% του ΝΑΙ, που υποστήριζε όλη η Αντιπολίτευση και ου μόνον. Δηλαδή ο Πρωθυπουργός υποτίθεται ότι δεν ήξερε τι να κάνει και κατέφυγε στην κρίση του Λαού. Ο κυρίαρχος Λαός εξεφράσθη και ανέμενε τον Πρωθυπουργό του να τον τιμήσει.
Αντί αυτής της τιμής έτυχε της απρόσμενης ανατροπής. Ο Πρωθυπουργός που προ ολίγων ημερών έβλεπε το δίκιο στο ΟΧΙ, άλλαξε «σκέψη» και ανέτρεψε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, διότι ως δια μαγείας προφανώς κατάλαβε ότι το δίκιο το είχει το ΝΑΙ και ενομοθέτησε ως να είχε αποφανθεί ο Λαός «ΝΑΙ». Δηλαδή έκανε μεταβολή και αντί για ρήξη με την Ευρώπη, υπέγραψε τρίτο μνημόνιο με αυτή. Είναι προφανές ότι είχε αποφασίσει να κάνει τη ρήξη. Η πολύ συνωμοσιολογία είναι για τους αφελείς. Μόλις έγινε το δημοψήφισμα συνειδητοποίησε, την τελευταία στιγμή, ότι χάνει την εξουσία. Τα μαντάτα αυτά έρχονται γρήγορα από την Ευρώπη. Τέτοια, όμως, προοπτική δεν είχε στη φαρέτρα του. Όπως είδαμε, χάριν της εξουσίας, δεν το είχε σε τίποτε να αυτοεξευτελισθεί, να περιφρονήσει το Λαό, να μην νοιώσει κανένα ίχνος ντροπής, να κάνει μεταβολή και να ψηφίσει το ΝΑΙ, όπως και όλο το έμπλεο ανοησίας αρίφνητο πλήθος που ψήφισε ΟΧΙ.
Κανένας Έλληνας πολιτικός δεν θα άντεχε τέτοιον εξευτελισμό. Όλοι οι Έλληνες είχαν μείνει άφωνοι και μόνον οι δράστες του πολιτικού αυτού ανοσιουργήματος έμειναν λαλίστατοι, επιστρατεύσαντες τη θρασύτητα μεραρχίας πιθήκων.
Και γιατί όλα αυτά; Μα για την ε ξ ο υ σ ί α  κύριοι πολιτικώς ηλίθιοι!!!!
Η στόχευση της εξουσίας, όμως είναι δεδομένη:
 Όπου κατέκτησε την εξουσία η Αριστερά στον κόσμο, έχει συγκεκριμένη πολιτική,
®τη φτωχοποίηση του Λαού, και
       ®την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής του.
Με γνωστά ψεύδη και ανοησίες:
● Φορολογεί το Λαό εξοντωτικά στα εισοδήματά του,
● επιβάλλει εμμέσους – οριζόντιους φόρους κατά παντός,
● φορολογεί την ακίνητη περιουσία φτωχοποιόντας ειδικά τη μεσαία τάξη, που είναι η παραγωγική τάξη στην Ελλάδα, πλήττοντας συγχρόνως και την ακίνητη περιουσία, τους έμπορους, τους ελεύθερους επαγγελματίες κ.λ.π.
Συγχρόνως δε, επαγγέλεται: και   πλούτο και ευτυχέστερες ημέρες, με ανύπαρκτα κεφάλαια!
Η ψυχοπαθολογική ιδεοληπτική τους αγκύλωση, μοιραία αποκαλύπτει, χωρίς να το θέλει, λόγω ανοησίας τους πραγματικούς ως άνω σκοπούς τους.
Μας δηλώνει ευθέως ότι η Κυβέρνηση της Αριστεράς, ΔΕΝ είναι Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

   > Γράφει ο έμπιστος του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα βουλευτής, δημοσιογράφος και «συντονιστής» της μεταναστευτικής πολιτικής κ. Κυρίτσης:
«Γι’ αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μετακυλίσει, όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους και αυτό ακριβώς κάνει».
Στο σκοταδιασμένο τους μυαλό το μικρόνοο, στην πελώρια μικροψυχία τους και την εκδικητική μωρία τους, τυφλωμένοι από το πάθος και τη βλακεία τους, δεν μπορούν να δουν τίποτε άλλο από διχαστικές ενέργειες και εγκληματική τιμωρία του Λαού με κριτήριο πολιτικό. Μόνον όσους ψήφισαν «μενουμευρωπαίοι».
Και η κορωνίδα της βλακείας: Πως θα τους ξεχωρίσουν από τους άλλους Έλληνες, όταν ο αρχηγός τους τα αναποδογύρισε και τα έκανε «ένα»; Πως θα ξεχωρίζουν τους δικούς τους;
Από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ;
 Γιατί αυτά τώρα τους υπόσχονται.

                  ΓΙΑΝ.ΚΟΣ