Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΔΩΡΕΑ Της Αθηνάς και Ιωάννη Ζωγράφου του υπόλοιπου 50% του κτήματος στον Δήμο


Χθες το βράδυ, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Ζωγράφου κος Δημ. Κόντος επισκέφθηκε τον τ. Δήμαρχο κ. Γιάννη Καζάκο στα γραφεία της ΔΑΔΑ και του γνωστοποίησε επιστολή δωρεάς της οικογενείας Ζωγράφου την οποίαν προηγουμένως υπέγραψε και κατέθεσε στο γραφείο του Δημάρχου Ζωγράφου.

Η επιστολή δωρεάς έχει ως ακολούθως:




ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
ΑΘΗΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

                                                                          ΑΘΗΝΑ, 6 Φεβ. 2012
Προς τον
Δήμο Ζωγράφου
ΖΩΓΡΑΦΟΥ

                                                                                    Κοινοποίηση:
1)    Υπουργείο Εσωτερικών (Υπουργό Γιάννη Γιαννίτση)
2)    Υπουργείο Οικονομικών (Αναπλ. Υπουργό κ. Φίλιππο Σαχινίδη)
3)    Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιμ. Αλλαγής (Υπουργό κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου)



Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Τα τελευταία 3 χρόνια η πατρίδα μας ζει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, κρίση η οποία οδηγεί όλους τους πολίτες αυτής της χώρας σε νέους σχεδιασμούς και αποφάσεις.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια μας σαν συμβολή στο τεράστιο οικονιμικό πρόβλημα και με προσωπική θυσία του καθένα από εμάς προτίθεται να σταματήσει κάθε νόμιμη διεκδίκηση και να δωρήσει στο Δήμο Ζωγράφου το υπόλοιπο 50% της ιδιοκτησίας της, όπως περιγράφεται στην υπ’αριθμ. 14.928/2007 σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας του συμ/φου Αθηνών Πελοπίδα Δρόσου, μετά την πώληση του 50% προς τον Δήμο μας.
Επειδή ακόμα εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η αποπληρωμή του Δανείου που συνήψε ο Δήμος αλλά και η δημιουργία εσόδων θα προκύψει από την σωστή και ήπια εκμετάλλευση του Ο.Τ. 387 παραχωρούμε και όλες τις μελέτες που εκπονήσαμε με δαπάνες μας ώστε να τις αξιοποιήσετε όπως εσείς θεωρείτε ότι είναι καλύτερο.
Τον τελευταίο καιρό έγινε πολύ συζήτηση για τον Δήμο Ζωγράφου από όλα τα Μ.Μ.Ε και η οικογένειά μας κατασυκοφαντήθηκε από ακραίους και ανεύθυνους κύκλους.
Θεωρούμε ότι η προσφορά μας αυτή, που έρχεται να προστεθεί και σε άλλες της οικογένειας Ζωγράφου θα γίνει αφορμή να επικρατήσουν πάλι νηφάλιες φωνές  και να σταματήσει κάθε αντιδικία.
Πιστεύουμε ότι θα αποδεχθείτε την προσφορά μας και θα την θεωρήσετε σαν συνεισφορά στην πατρίδα μας και στον Δήμο που τίμησε το όνομα της οικογένειάς μας.



                                                            Με τιμή
                                                            Ιωάννης Ζωγράφος
                                                            Αθηνά Ζωγράφου

                                                            Ο Πληρεξ. Δικηγόρος
                                                            Δήμος Κόντος




Η ευχάριστη εξέλιξη χαροποιεί όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τη ΔΑΔΑ που πολλαπλώς συνεισέφερε στη σημερινή εξέλιξη και την απόκτηση του όλου κτήματος.