Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η ΔΑΔΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


-         Η ΔΑΔΑ, από το 1986, που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα καθιέρωσε μια πολυφωνική διαστρωμάτωση στην πολιτική της, η οποία της εξασφάλισε τη συμμετοχή στη δύναμή της όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.
-         Η πολυσυλλεκτικότητα αυτή της έδωσε τη δυνατότητα να διοικήσει επιτυχώς τον Δήμο μας επί 12 συναπτά έτη.
-         Στη Γ.Σ. των ιδρυτικών μελών και των υποψηφίων συμβούλων της ΔΑΔΑ, που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στις 14-1-2013, όπου υποδείχτηκε  ως νέος Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου εκ μέρους της ΔΑΔΑ ο οικονομολόγος κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έγινε μια πλατειά συζήτηση για τις υποψηφιότητες στην κατάμεστη αίθουσα.
-         Εκεί μερικοί καλοί φίλοι, έχασαν τα νερά τους και ξέχασαν που ευρίσκοντο. Επηρεάστηκαν από τις Κομματικές τους ταυτότητες και λησμόνησαν ότι εμείς της ΔΑΔΑ τις έχουμε αφήσει σπίτια μας. Για το λόγο αυτό, πρότειναν να μην βγάλουμε υποψήφιο, αλλά να περιμένουμε «τι θα πει το Κόμμα».
-         Έκαναν μεγάλο λάθος. Η Αυτοδιοίκηση δεν υπηρετεί Κόμματα. Υπηρετεί ιδέες και αρχές.
-         Όλοι μας ανήκουμε σε κάποια πολιτική παράταξη. Ίσως και στην ίδια πολιτική παράταξη. Αλλά ποτέ δεν επικαλεστήκαμε την κομματική μας επιλογή. Θα έλεγε κάποιος πιο πονηρός, ότι η δημόσια πρόταση κομματικής εκλογής, αποτελεί και μέγιστη πολιτική αφέλεια.
-         Πρέπει η απόφαση της Γ.Σ. των μελών της ΔΑΔΑ να τους προβλημάτισε. Η απόφαση για εκλογή του υποψηφίου με 179 έναντι 9 ψήφων έδωσε την απάντηση. Και διαβεβαίωσε το Λαό του Ζωγράφου ότι η ΔΑΔΑ πατάει σταθερά στα βήματα της Αδέσμευτης Ακομμάτιστης και ανεξάρτητης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
-         Ο Λαός έχει όλα τα εχέγγυα να εμπιστευθεί τις επιλογές της.

                                            Από τη Γραμματεία της ΔΑΔΑ