Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συνειδητή ή από άγνοια η εξαπάτηση;



          Ο κ. Τσίπρας κατέλαβε την εξουσία εξαπατώντας τον Λαό με ψέματα και υποσχέσεις.  Το 4% του κόμματός του το έκανε 37%  και βρίσκοντας έναν πρόθυμο ηγέτη,  ερωτευμένο με την εξουσία, έγινε κυβέρνηση.
 Ο ίδιος, νέος, αλώβητος, χαρισματικός, άφθαρτος, λαϊκός, και προερχόμενος από μη πολιτικό τζάκι  και με  αριστερή κουλτούρα , αναρριχήθηκε στην εξουσία κουβαλώντας μαζί του το πλέον φθαρμένο και σκληρό ΠΑΣΟΚ. Δημιούργησε διλήμματα στον ψηφοφόρο, που αηδιασμένος από τον κατήφορο που διάνοιξαν αναλογικά οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, κάτι ελπιδοφόρο, κάτι αποφασιστικό, πατριωτικό.
          Η υπερηφάνεια, η κοινωνική δικαιοσύνη, η δίκαιη κατανομή του εισοδήματος η Εθνική Ανεξαρτησία, σε τόσο λίγο χρόνο αποδείχτηκαν συνθήματα, σκέτος βερμπαλισμός και αντικαταστάθηκαν από τον νεποτισμό, την άτακτη υποχώρηση, την υποτέλεια, την υποταγή την ταπείνωση. Ο λαϊκισμός στην κορύφωσή του.
          Είναι βέβαιο ότι και να θέλει δεν μπορεί να ξεφύγει, όχι μόνο γιατί κινείται μέσα σε μια νοοτροπία αριστερίστικης σκέψης, αλλά και γιατί είναι τόσο απλωμένες οι καθημερινές αντιφάσεις των στελεχών του που δεν συμμαζεύονται.
          Και είναι αντιφάσεις ουσιαστικές που πυροβολούν και γκρεμίζουν όσα προσπαθεί να οικοδομήσει ο ίδιος, κινούμενος πάντα στην θολούρα και τι ψεύδος.
          Οι προηγούμενες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν αναλογικά μέγιστο ποσοστό ευθύνης για το κατάντημα της χώρας, δεν φαίνεται να δίνουν σχετικές λύσεις και το μόνο που βεβαιώνουν είναι ότι θα διαχειριστούν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, σωριασμένη πείρα και σύνεση, όλα τα εκκρεμή εθνικά και οικονομικά θέματα. Χρειάζεται περισσότερη πειστικότητα λιγότερα λόγια χειροπιαστές αποδείξεις.
          Στο ερώτημα «εμείς τα κάναμε όλα καλλίτερα» έρχεται η αποστομωτική απάντηση: ήσασταν και δεν κάνατε τίποτα.
          Ο εχθρός της Κυβέρνησης είναι τα επαναλαμβανόμενα ψέματα, οι οικονομικές εξαγγελίες, οι αλλοπρόσαλλες πολιτικές οι φρούδες ελπίδες.
          Και το θέμα είναι: συνειδητά ο πρωθυπουργός εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό, ή δεν ήξερε. Γιατί αν δεν ήξερε, μπορεί άνετα να ζητήσει συγγνώμη και να κοιτάξει μπροστά.
          Ας αφήσει το χτες που πέρασε με όποια κακά παρήγαγε αποτελέσματα. Ας κοιτάξει το σήμερα που ο κόσμος αναστενάζει κι ας δώσει, αν μπορεί, μια ελπίδα για το αύριο.
          Η μέχρι τώρα ακολουθητέα πολιτική, δείχνει ότι: ο πρωθυπουργός συνειδητά εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό.
          Ο τελευταίος, όταν έρθει η ώρα, ας μετρήσει τις συνέπειές του κι ας αναλογιστεί τις ευθύνες του.
          Ακόμη πρέπει: οι αρχηγίσκοι, οι βαρόνοι και οι αντιρρησίες να καταπνίξουν τα απωθημένα τους, να πειθαρχήσουν στην ενιαία γραμμή, να ξυπνήσουν την «ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» και να αφήσουν περιθώρια αναπνοής στην παράταξη.

                                                                                                      Χ. Κ.