Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019


ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ

Μας ζάλισε ο Πρωθυπουργός ότι θέλει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για να «καθαρίσει» με όλους.

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις ορίστηκε στις 30-6-2019. Η σύναξη όμως, των αρχηγών της Ε.Ε δεν συμφώνησε για τον   νέο επικεφαλής της Κομισιόν και ανέβαλε την απόφασή της για την 30 -6- 2019.

Αρπάχτηκε από το γεγονός αυτό ο κ. Τσίπρας και εδήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει το ντιμπέιτ των αρχηγών των κομμάτων, διότι συνέπιπτε με την σύναξη των Αρχηγών των Κρατών της Ε.Ε. και η παρουσία της Ελλάδος και δη η προσωπική του ως Πρωθυπουργού ήταν απαραίτητη.

Έγιναν προσπάθειες να μετατοπιστεί το ντιμπέιτ μια μέρα νωρίτερα, μια μέρα αργότερα, ώστε να επιστρέψει ο κ. Τσίπρας, αλλά κατέστη αδύνατον. Διότι ο κ. Πρωθυπουργός επέμενε ότι η παρουσία του στις Βρυξέλλες όλες αυτές τις μέρες ήταν απαραίτητη για το συμφέρον της Χώρας.

Έτσι ματαιώθηκε οριστικά το ντιμπέιτ. Οποία, όμως, έκπληξη περίμενε τον Ελληνικό Λαό, όταν την ημέρα της σύναξης των ηγετών της Ευρώπης, δηλ. 30-6-2019, είδαν τον κ. Τσίπρα να μην είναι απαραίτητος για το συμφέρον της Χώρας, αλλά να είναι απαραίτητος για το συμφέρον του κόμματός του και να ευρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης σε μεγάλη προεκλογική περιοδεία. Το αστείο είναι ότι την εκπροσώπηση των συμφερόντων της Ελλάδος, εξεχώρησε στον Ισπανό Πρωθυπουργό, ο οποίος εκπροσώπευσε την Χώρα μας .

Εδώ δεν βρισκόμαστε μπροστά σε αλγεινή μορφή ψευδολογίας, αλλά βρισκόμαστε μπροστά σ’ έναν Πρωθυπουργό ρίψασπι, που το’ βαλε στα πόδια και κατέφυγε στο πιο προστατευμένο μέρος γι’ αυτόν. Την Κρήτη, προσωρινώς.

Έναν Πρωθυπουργό που μπροστά στο κομματικό του συμφέρον ξεπουλάει τα πάντα.

Το είδαμε στις Πρέσπες και παντού .

Ο προδομένος Λαός κάποτε ξυπνάει.

Και ήλθε η ώρα του.    Κυριακή κοντή γιορτή.

                                                                          ΓΙΑΝ.ΚΟΣ