Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΔΑ


            Χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της ΔΑΔΑ, δέχθηκε, χωρίς καμία πρόκληση, υβριστική επίθεση με απαξιωτικές αναφορές από Αντιδήμαρχο, αναρμόδιο μάλιστα για το συζητούμενο θέμα.

          Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επέτρεψε παρά τον Κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. την ανοίκεια και υβριστική αυτή επίθεση, ενώ έπρεπε να τον διακόψει αμέσως και να τον επαναφέρει στην τάξη. Αλλά δεν το έκανε, προς μεγάλη αγανάκτηση όλης της Αντιπολίτευσης.


          Παρά την παρέμβαση αυτή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο εν λόγω ανάγωγος Αντιδήμαρχος συνέχισε την πορεία των ύβρεων και αθλίων εκφράσεών του, διαβάζοντάς τες από γραμμένο κείμενο, που είχε συντάξει προφανώς εκ των προτέρων. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απαξίωσε να του ανταπαντήσει.

          Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ανοχή αν μη η επιδοκιμασία των λοιπών Αντιδημάρχων στην ιταμή συμπεριφορά του συναδέλφου τους, που χαρακτηρίζει αποκλειστικά τους ίδιους.

          ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την αντιδημοκρατική, αντικοινωνική και πεζοδρομιακή, αυτή συμπεριφορά του εν λόγω Αντιδημάρχου προς το Λαό του Ζωγράφου, δια να γνωρίσει αυτούς που τον διοικούν σήμερα.

                                              9-11-2011    
                             Από την Γραμματεία της ΔΑΔΑ