Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ



Έλαμψε για άλλη μία φορά με την ανικανότητά του να διευθύνει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Πρόεδρος αυτού.
Χθές βράδυ (24-11-2011) με θέμα ψηφίσματα παρατάξεων και πολιτών λόγω χαρατσιού, έγινε το «σώσε».
Η χάβρα των Εβραίων δεν είχε σύγκριση. Όποιος ήθελε μιλούσε, έπαιρνε το λόγο από μόνος του, διέκοπτε τον οποιονδήποτε και τον Πρόεδρο με την «ανοχή» του, έθεσε σε ψηφοφορία την πρόταση της πλειοψηφίας και σταμάτησε ξαναδίνοντας το λόγο στους πολίτες, που έπαιρναν αυτοβούλως το λόγο και άρχισε νέος κύκλος συνθηματικών ομιλιών που τελικά κατέληξαν σε κραυγές και συνθήματα προεκλογικής κατανάλωσης.
Τα πανώ που είχαν φέρει και περικυκλώσει την τράπεζα των συνεδριάσεων γύρω από τους δημοτικούς συμβούλους, μετατοπίστηκαν πίσω και πάνω από τα κεφάλια των μελών του Προεδρείου (Δημάρχου, Προέδρου κ.λ.π.) και τελικά ο κ. Πρόεδρος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την έδρα του και να διακοπεί για αρκετή ώρα η συνεδρία.
Ο λόγος της καθυστέρησης επανάληψης της συνεδρίας;
Οι «δημοκρατικοί» πολίτες, αναρχοαυτόνομων σαφώς διαθέσεων είχαν καθίσει στις καρέκλες του Προέδρου, Δημάρχου και λοιπού Προεδρείου (μόνο η γραμματέας υπάλληλος του Δήμου δεν έφυγε από τη θέση της) και δεν εννοούσαν να φύγουν.
Όταν οι κύριοι αυτοί εδέησε να φύγουν, τότε ο κ. Πρόεδρος, αντί να συνεχίσει εκεί που διέκοψε, δηλαδή την ψηφοφορία στην πρόταση της Διοίκησης – πλειοψηφίας, έδωσε το λόγο για…..δευτερολογίες στα μέλη του Δ.Σ., που στο χρόνο μεταξύ των επεισοδίων και διακοπής, προφανώς τους άνοιξε η όρεξη.
Και πάλι ο καθένας από το ακροατήριο μιλούσε κατά βούληση.
Αυτά τα απερίγραπτα συνέβησαν και χθες στο Δ.Σ. προς ντροπή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που μάλλον ειρωνικά φέρει τον προσδιορισμό αυτό.