Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ

Είναι γνωστές οι θέσεις μας από προηγούμενες αναρτήσεις, να μην υπογραφούν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και οι εκτελεστικοί Νόμοι αυτών. Εξηγούσαμε λεπτομερώς γιατί δεν ήταν βιώσιμα και γιατί η Πατρίδα μας θα βρισκόταν μετά από δέκα χρόνια στην ίδια σημερινή δυσμενή θέση και ακόμη χειρότερα.
Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ δυστυχώς υπεγράφησαν. Έγιναν ΔΙΕΘΝΕΙΣ συμβάσεις με αυτά. Τώρα πια, κανένας Ευρωπαίος ή διεθνής εταίρος δεν θα δεχθεί μονομερείς ενέργειες, αθέτηση ήδη ψηφισθεισών υποχρεώσεων και άγαρμπους εκβιασμούς.
Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί οι οποίοι πιστεύουν άκριτα πως δεν υπάρχει περίπτωση, ότι και να κάνει μια Ελληνική Κυβέρνηση, να φύγει η χώρα από το ΕΥΡΩ.
Είναι γνωστό ότι νομικά δεν μπορεί να μας διώξει κανένας από την Ευρωζώνη. Αλλά δεν χρειάζεται να μας διώξει κανένας από την Ευρωζώνη. Μπορούμε όμως να χρεοκοπήσουμε μια χαρά(!) και μόνοι μας και να φύγουμε από το ΕΥΡΩ.
Εκεί οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μαθηματική ακρίβεια. Πριν από κάθε καταστροφή τραγουδιέται ο δημοφιλής λαϊκός σκοπός «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Αυτό κάνει και σήμερα ο κ. Τσίπρας.
Επαναφέρει τριτοκοσμικές συνταγές για:
·           Εθνικοποιήσεις επιχειρήσεων
·           Πρόσθετη φορολόγηση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας
·           και  των ήδη υπερχρεωμένων επιχειρήσεων
·           ή μηνιαία φορολόγηση με 100 ΕΥΡΩ των «πλουτοκρατών» που διαθέτουν εισόδημα 20.000 ΕΥΡΩ και άνω κ.λ.π.
Επίσης βεβαιώνει ότι η κατώτερη αμοιβή θα επιστρέψει στα προηγούμενα επίπεδα, χωρίς να λέγει που θα βρει τα λεφτά γι’ αυτήν και για άλλα,
όπως βεβαιώνει ψευδώς ότι τα έσοδα καλύπτουν τις ανάγκες του Κράτους εάν δεν πληρώσουμε τους τόκους των δανείων, διότι ούτε έτσι καλύπτονται τα έξοδα του Κράτους, ούτε Κράτος θα υπάρχει, αφού:
 η αθέτηση από εμάς των διεθνών υποχρεώσεών μας, θα έχει ως αυτονόητη συνέπεια την μη τήρηση των υποχρεώσεων και των δανειστών. Ακριβώς την επόμενη μέρα. Και οι διαδικασίες διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε. είναι πολύ αργόσυρτος. Κρατούν μήνες και χρόνια.
Ο κ. Τσίπρας ηγείται ενός Κόμματος (συνονθύλευμα περισσοτέρων Κομμάτων – συνιστωσών τα λένε) που είναι απολύτως απαράσκευο, όπως και ο ίδιος άλλως τε, για να ασκήσει τη διοίκηση της Χώρας. Η λαϊκή ετυμηγορία μπορεί να διαμορφώνει πλειοψηφίες, αλλά
 η διαχείριση της εξουσίας είναι πρόβλημα απολύτως διαφορετικής ποιότητας.
Αυτή είναι μάλλον η αιτία που ο κ. Τσίπρας διακατέχεται από ψευδαισθήσεις που έχουν να κάνουν με τα εγχώρια συμπλέγματα μεγαλείου. Βλέπει τον εαυτό του κάτι σαν Τζών  Κέννεντυ που απειλεί με το κουμπί των πυρηνικών την εποχή του ψυχρού πολέμου!
Αυτό δείχνει ότι ΔΕΝ χρειάζεται να μας διώξει κανείς από την Ευρωζώνη. Αρκεί να πατήσει του κουμπί των πυρηνικών κατά την πομπώδη ρητορεία του ο κ. Τσίπρας.
Και όλοι θα γίνουμε παρανάλωμα του πυρός της τρέλας του ΣΥΡΙΖΑ.