Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ


 · Άλλη μία ΦΟΥΣΚΑ του διαδικτύου. Ζητεί την ψήφο του Λαού για να τον απαξιώσει. Πρωτοφανή γεγονότα.
· Απεκαλύφθη ότι τον Οκτώβριο του 2011 έστειλε επιστολή στην κα Μέρκελ που εξευτελίζει τον Ελληνικό Λαό και τον εαυτό του.
· Τι γράφει:
 «Εξοχοτάτη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα “να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα».
«Εμείς oι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σας είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμη) αυτή τη θέση (να μας στείλει στο διάολο) και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε».
· Ζητώντας άμεση παρέμβαση στα εσωτερικά της Χώρας μας:
 «Σας παρακαλούμε. Υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: Να αλλάξουν το κράτος – τέρας που δημιούργησαν…Αν δεν τους υποχρεώσετε, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους».
· Απίστευτες είναι οι φράσεις που στολίζει το Κράτος και τους Έλληνες: «ΜΑΦΙΑ είναι το ίδιο το Κράτος», «διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί, «οι πάντες έχτιζαν αυθαίρετα».
· Αλλά τι διαφέρουν αυτά, αν δεν είναι χειρότερα από εκείνα των Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου περί :
 «Τιτανικού» και  « διεφθαρμένη Χώρα» των Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου; Και μάλιστα στους ίδιους περίπου χρόνους;

· Το παραλήρημα εναντίον σχεδόν κάθε Έλληνα, είναι ενδεικτικό δουλικότητας και γκαουλαϊτερικής συμπεριφοράς και απάδει σε κάθε απλό Έλληνα πολίτη.

 ·Γι’ αυτό είναι προκλητική και θρασύτατη  η ενέργεια του να ζητά
 την ψήφο του Ελληνικού Λαού, τον οποίο απαξιώνει πλήρως.

· Μέσα στις ηθικές αντιφάσεις του, έρχονται από κοντά και οι πολιτικές όμοιες  με την υπερμνημονιακή του τοποθέτηση, τη συνεργασία  του με τον υπερνεοφιλελεύθερο Μάνο και τον γνωστό αμφίσημο Γρηγ. Βαλλιανάτο.

 ·Τέλος, από αυτά τα «ανδραγαθήματα» του δουλικού ανδρός, αποκαλύφθηκε ότι ο εν λόγω «κύριος» είναι ο διαφημιστή των Γερμανικών και Ελληνικών Φαρμακοβιομηχανιών.
· Και ενώ είναι όλοι τους άκρως υπερνεοφιλελεύθεροι, δηλώνουν ότι: προτιμούν Κυβέρνηση Τσίπρα!

· Δυστυχία σου Ελλάς. Τι θα πρέπει να σκεφθούμε και τι να κάνουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι Έλληνες; Πως θα απαλλαγούμε από το άγος τέτοιων θλιβερών κοινωνικών αποβρασμάτων;
· Μία λύση είναι οι προσεχείς εκλογές.
     · Και ίδωμεν.