Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ -ΟΥΣΙΑ το ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ



Η «Μακεδονία» δεν είναι Έθνος, δεν αποτελεί Έθνος.
Στην ουσία επιδιώκει την αναγνώρισή της ως «Έθνος».
Από εκεί ξεκινούν οι αλυτρωτικές βλέψεις, επιδιώξεις κ.λ.π.
Πρόκειται για τεχνητό κατασκεύασμα.
Εάν εμείς αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία τους δίνουμε Ε θ ν ι κ ή  υ π ό σ τ α σ η, που δεν έχουν. Αλλά η Μακεδονία είναι Ελληνική. Έτσι τεμαχίζουμε το Έθνος μας.
Το «Έθνος» από τον Ηρόδοτο είναι «όμαιμον», «ομόγλωσσον», «ομότροπον» (θεά τεομότροπον),«ομόθρησκον» (θεών τε ιδρύματα τε κοινά ως θυσίας), Ιστορίαι 144.
Έτσι είναι το Ελληνικό Έθνος.
Δηλ. οι άνθρωποι έχουν κοινό αίμα (κοινή γενιά), κοινή γλώσσα (προϋπόθεση της έννοιας του Έθνους), κοινά ήθη και έθιμα, κοινή θρησκεία.
To  Έθνος φέρει ως βασικά χαρακτηριστικά της σύνθεσής του τις εθνικές παραδόσεις, τις κοινές αξίες του και την εθνική του συνείδηση, δηλ. την κοινή συλλογική μνήμη που είναι η πνευματική παρουσία των προηγουμένων γενεών, που δεν είναι άλλη από την ιστορική του πορεία και τον πολιτισμό του.
Τα Σκόπια δεν φέρουν κανένα εθνικό χαρακτηριστικό.
Το 47% είναι Αλβανοί και το δηλώνουν. Οι υπόλοιποι είναι Έλληνες, Σλάβοι και Βούλγαροι.
Η κάθε εθνική ενότητα έχει τη γλώσσα της. Πρόκειται για διεθνές κατασκεύασμα, που προσπαθεί να αποκτήσει «εθνικότητα».
ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ
Ίσως κατηγορηθούμε για συνωμοσιολογία. Εν τούτοις είναι έργο των Εθνομηδενιστών. Αυτοί συστηματικά επιδιώκουν την κατάργηση των Εθνών.
Ας δούμε τι γράφει η Ναόμι Κλάινς( NaomiKlein) στο Δόγμα του ΣΟΚ: «Τριάντα χρόνια πριν, η αντεπανάσταση της Σχολής του Σικάγο έκανε το πρώτο της άλμα από τα εγχειρίδια στον πραγματικό κόσμο, ε π ε δ ί ω ξ ε, επίσης, να εξαλείψει τα έ θ ν η και να δημιουργήσει κ α ι ν ο ύ ρ γ ι α στη θέση τους» (έκδοση Λιβάνη 2007, σελ. 446).
Στη συνέχεια έρχεται η αριστερή διανόηση να μας εξηγήσει πως γίνεται αυτή η αποδόμηση του Έθνους-Κράτους. Μας το γράφει ο Μίλαν Κούντερα (MilanKundera): «Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα Έθνος είναι να καταστρέψεις: τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του. Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία…..Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το Έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμη πιο γρήγορα» (Μίλαν Κούντερα «Το βιβλίο του γέλιου και της Λήθης» εκδόσεις βιβλ. ΕΣΤΙΑ, Αθήνα 2011).
Τα Σκόπια είναι συνωμοσιολογία ή πραγματικότητα;
Και στην πολιτική κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος.
Ιδού εμπρός μας το αποτέλεσμα της κατασκευής ενός ανύπαρκτου Έθνους.

ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ
Επειδή δεν έχουν κοινή γλώσσα κατασκεύασαν μια δήθεν Μακεδονική. Ενώ η γλώσσα των Αρχαίων Μακεδόνων και μετέπειτα ήταν η Ε λ λ η ν ι κ ή, καθότι Έλληνες.
Επειδή δεν έχουν κουλτούρα, ιστορική διαδρομή, κοινώς υπόσταση εθνικής οντότητας, π λ α σ τ ο γ ρ ά φ η σ α ν την Ελληνική Ιστορία και έκαναν προγόνους τους τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Αρχαίους Μακεδόνες.
Αυτό μπορεί να αγνοηθεί από την Ελληνική συνείδηση; Από το Έθνος των Ελλήνων;

Αντί λοιπόν, οι υπεύθυνοι Κυβερνήτες της Χώρας να αρχίσουν τη «συζήτηση» από την ουσία του θέματος, πήγαν κατευθείαν στο …..περιτύλιγμα του δέματος «Σκόπια».
Έστησαν ένα θέατρο του παραλόγου για την ονομασία του νέου Κράτους, αφού τώρα έχουν προσωρινή ονομασία.
Προφανώς δεν έχουν πρόθεση να υπερασπιστούν τα Ελληνικά δίκαια. Οι μισοί απ’ αυτούς είναι εθνομηδενιστές. Δεν τους κοστίζει τίποτε. Και ακολουθούν την τακτική της μεταπολίτευσης. Όλα τα στρατευμένα παπαγαλάκια, είτε από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό, φέρνουν την καταστροφή είτε γιατί σήμερα το «Μακεδονία» είναι γνωστό στις διεθνείς σχέσεις, είτε διότι κάθε κράτος έχει το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, είτε με την έλλειψη δήθεν ρεαλισμού κ.α.
Το αστείο είναι ότι το ίδιο κάνουν και οι Σκοπιανοί στο Εσωτερικό τους. Και αυτοί επικαλούνται καταστροφή, γιατί χάνουν Ευρώπη, ΝΑΤΟ κ.λπ. Εν τούτοις περί αλλαγής Συντάγματος και αλυτρωτισμού ΟΥΔΕΝ. Αυτοί φαίνεται ξέρουν τι κάνουν.
Εμείς αφιέμεθα στον πατριωτισμό των Ελλήνων και προπαντός στην ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του ΕΛΛΗΝΑ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

                                                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ