Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΟΙ ΠΑΦΙΣΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

      Η Ελληνική Κυβέρνηση δηλώνει επίσημα και στην Ευρώπη, ότι δυο είναι τα θέματα μας με την Τουρκία. Η υφαλοκρηπίδα και οι θαλάσσιες ζώνες. Αυτά είναι αποδεκτά για διαβούλευση.

     Αλλά έχουμε και τους Έλληνες υποστηρικτές της διευρυμένης ατζέντας, τους γνωστούς ενδοτικούς- πασιφιστές, οι οποίοι προτείνουν  περισσότερα θέματα προς συζήτηση!!

    Έτσι ο Π.Κ. Ιωακειμίδης ομιλεί για "επτά συν τρία" ( Το Βήμα 20-9-2020), η  Μ. Κοππά, τα κατεβάζει σε έξι ( Εφημ. Συντ. 23-9-2020), άλλοι, όπως ο Ν. Μουζέλης ( Τα Νέα 19-9-2020) και Δ. Χριστόπουλος ( Lifo 27-8-2020), θέλουν να συζητήσουμε τα θέματα χωρίς ατζέντα.

     Το….. παρήγορο στην περίπτωση αυτή είναι οι ίδιοι οι Τούρκοι, οι οποίοι ομιλούν μόνον για τέσσερα θέματα ( Μ. Τσαβούσογλου, Υπουργός Εξωτ. της Τουρκίας στην Καθημερινή 15-9-2020).

     Εν τούτοις οι κύριοι αυτοί, συνθέτουν το πάζλ της πέμπτης φάλαγγας και προετοιμάζουν, όταν έλθει η στιγμή, το Ελληνικό pourquoi ( πουρκουά), όπως έκαναν οι Γάλλοι και τους κατέκτησαν οι Γερμανοί σε μια εβδομάδα.

 

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

 

      Οι Τούρκοι δεν απεδύθησαν σε πολεμικές εμπλοκές στη Συρία, στο ΙΡΑΚ, στη Λιβύη, στο Ναβόρνο Καραμπάχ και στην Ανατολική Μεσόγειο για να υποχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις μαζί μας. Τα στρατηγικά τους σχέδια, είναι να παίζουν ρόλο διεθνούς περιφερειακού παίκτη ως επί κεφαλής του Οθωμανισμού. Θα επανέλθουν στις θάλασσές μας. Με τη βία και όση θρασύτητα τους έχει απομείνει από τις άλλες περιπέτειές τους.

     Ούτε πρόκειται να  εκτονωθούν, με το να κερδίσουν κάτι στη σκακιέρα των πολέμων που ανοίξανε. Αυτοί τα θέλουν ΟΛΑ. Το σύνδρομο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το έχουν μέσα τους.

    Μην κάνουμε το λάθος που έκαναν οι Άγγλοι και Γάλλοι, υπογράφοντες το σύμφωνο του Μονάχου με τους Χίτλερ και Μουσολίνι, υπολογίζοντας ότι θα τους ξεθυμάνουν δίδοντάς τους τη Σουηδία και ότι έτσι θα στραφούν κατά της Ρωσίας του Στάλιν, που δεν έγινε τότε, αλλά αντίθετα υπογράφηκε στο Μόναχο το 1939 και άλλο σύμφωνο, το γνωστό Ρίπεντροπ- Μολύτωφ, περί μη επιθέσεως κατ΄  αλλήλων.

    Η Γερμανία τότε, εστράφη καθ’ όλων  όσων είχε συμφωνήσει το αντίθετο και το ίδιο θα κάνει και η Τουρκία, εάν οι διεθνείς συγκυρίες της το επιτρέψουν.

      Έως τότε οι πασιφιστές μας θα κόπτονται για συνεννόηση και συμβίωση με την άδολη Τουρκία!!!

     Είναι καιρός να συνέλθουμε.

                                                                                        ΓΙΑΝ.ΚΟΣ