Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΣΕ… ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ


          Η ΔΑΔΑ και ο κ. ΚΑΖΑΚΟΣ προσωπικά έχουν ψηφίσει όλα τα αιτήματα και προτάσεις της Διοίκησης του Δήμου για ελέγχους. Οποιονδήποτε έλεγχο ζήτησε.
          Ζήτησε ακόμη να υποβάλλει και ερωτήματα στο Ελεγκτικό Συνέδριο, σε ειδικό νομικό γραφείο και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
      Η ΔΑΔΑ όλα τα ψήφισε. Γιατί δεν έχει τίποτε να φοβηθεί και για να λάμψει η αλήθεια.
          Παρ’ ότι, όμως, πήρε απάντηση από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι το δάνειο είναι ν ό μ ι μ ο,  αλλά η εκταμίευσή του δεν είναι δυνατή, βάσει μεταγενέστερης απόφασης Κλιμακίου του Ε.Σ.,
          Παρ’ ότι πήρε απόφαση να χρησιμοποιήσει ειδικό νομικό γραφείο για να ερευνήσει τις υποθέσεις,
          Παρ’ ότι πήρε απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών ότι το αίτημα του Δ.Σ. θα σταλεί στο Ν.Σ.Κ. για έλεγχο,
          Παρ’ όλα αυτά και προτού αποφανθεί κανένας από τους παραπάνω αντίθετα περί της νομιμότητας του δανείου του Δήμου των 25.000.000 ΕΥΡΩ από την Αυστριακή Τράπεζα,
          ο Δήμαρχος κ. Καλλίρης εισηγήθηκε πρόταση παραπομπής του θέματος του δανείου και της βίλλας στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών,
χ ω ρ ί ς  να προσδιορίζει καμία κατηγορία.
Μετά απ’ αυτό οι υποθέσεις αυτές βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία είναι και η μόνη να αποφασίσει.
Ο ιταμος καισαρισμός  του κ. Καλλίρη δεν αρκείται σε αυτό.
Προκάλεσε και πήρε νεώτερη απόφαση να αναθέσει σε εξειδικευμένο νομικό γραφείο να ελέγξει τις «ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες» της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου.
Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Δικαίου μαθαίνουμε ότι την άσκηση ποινικής δίωξης και την απονομή δικαιοσύνης την κάνουν ιδιωτικά νομικά γραφεία και μάλιστα
πληρωνόμενα από τον διατάσσοντα τον έλεγχο της ποινικής και άλλης κατάστασης, δηλαδή από τον ί δ ι ο  τον μ η ν υ τ ή  και όχι τα Δικαστήρια.
Το πάθος και η κομματική τύφλα οδηγεί τη διοίκηση του Δήμου στην περιφρόνηση της Δικαιοσύνης της Χώρας και καθιστά καταγέλαστους αυτούς που αποφασίζουν έτσι.
Το χειρότερο γι’ αυτούς είναι ότι αυτά τα παρανοϊκά επιχειρούν, αφού το Υπουργικό Συμβούλιο έχει αναγνωρίσει τη νομιμότητα του δανείου του Δήμου, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του Υπουργικού Συμβουλίου.
Τους παραδίδουμε στην κρίση δικαίου των πολιτών του Ζωγράφου.

                                                Από τη Γραμματεία της ΔΑΔΑ