Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Οι βρυκόλακες της μισαλλοδοξίας πνέουν τα λοίσθια

Όταν συλλαμβάνονται οι αγράμματοι να σκυλεύουν το πτώμα της αμάθειάς  τους, παριστάνουν ότι πέρα βρέχει.
Σιωπούν για την αποκάλυψη της γκάφας τους και ύστερα από κάποιο χρόνο που πιστεύουν ότι θα έχει ξεχαστεί η χαζομάρα τους, αρχίζουν πάλι το ίδιο βιολί. Γιατί δεν ξέρουν άλλο. Προϊόντα της πασοκικής υποκουλτούρας, βολοδέρνουν στο ψέμα, στην παραπληροφόρηση και στη συκοφαντία. Εκ του ασφαλούς. Πίσω από την ανωνυμία του δειλού και σιχαμερού κουκουλοφόρου.
Τώρα επανέρχεται στα οικονομικά του Δήμου. Χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση.
Το αστείο είναι ότι καταφέρεται κατά του «Τίμιου Δαδίτη», ο οποίος στο επώνυμο- Blog της ΔΑΔΑ ανέλυσε και τεκμηρίωσε το ψέμα της τωρινής Διοίκησης του Δήμου. Και μάλιστα με στοιχεία που η ίδια η Διοίκηση του Δήμου έδωσε.
Γιατί αυτή έδωσε συνολικό μη ληξιπρόθεσμο χρέος από δάνεια 30.800.000 ΕΥΡΩ και η αβάσταχτη συκοφαντική πληρότητα των νοσηρών εγκεφάλων της παραδιοίκησης έδωσε 50.000.000, εντελώς στον αέρα.
Και το σημαντικό για τους θλιβερούς συκοφάντες είναι ότι τα δάνεια που πήρε η ΔΑΔΑ όταν ήταν στη διοίκηση του Δήμου, έγιναν για αγορές ακινήτων, που υπάρχουν και έχουν αυξήσει την περιουσία του Δήμου. Ας καθίσουν να εκτιμήσουν την αξία τους και να τα αξιοποιήσουν, που κάθονται βουβά κι αραχνιασμένα.
Όσο για τους άγονους διαγωνισμούς ας κοιτάξουν καλύτερα την άγονη διοίκησή τους. Όταν γονιμοποιηθεί θα αρχίσει να γεννάει. Αρκεί να μπορεί.
Έπειτα οι κατασχέσεις γίνονται γιατί ΔΕΝ πληρώνει η διοίκησή τους, γιατί δεν θέλει, όχι γιατί δεν έχει. Που τα βρίσκουν και πληρώνουν όταν επιβάλλονται οι κατασχέσεις και μάλιστα με επιβάρυνση 25% περίπου της οφειλής για έξοδα κατάσχεσης κ.λ.π.;
Αυτά να βλέπουν και να εξηγήσουν οι απαίδευτοι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι, μίσθαρνα όργανα του πιο απεχθούς κατεστημένου που κυβέρνησε τη χώρα μας, κακιά η ώρα και που σβήνει στην περιφρόνηση και στις κατάρες του Λαού μας. Απολειφάδια πάντα θα υπάρχουν. 


                                       Από τη Γραμματεία της ΔΑΔΑ