Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το βράδυ της 30/9/2013 στην αίθουσα «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ» επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από κόσμο, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επισφράγισε την οριστική απόφασή του να διεκδικήσει την Διοίκηση του Δήμου μας στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.
Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη και των ιστορικών στελεχών της ΔΑΔΑ, με μεστό, περιεκτικό και απόλυτο λόγο, δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την επιτυχημένη  επί 12ετία Διοίκηση του κ. Καζάκου, με όποιες αστοχίες, παραλήψεις ή αδυναμίες, γιατί το κράτος, στην οποιαδήποτε μορφή του, πρέπει να έχει συνέχεια, συνέπεια, προοπτική και ελπίδα και αναφερόμενος στη σημερινή Δημοτική Αρχή, με προσεκτική και ευπρεπή διατύπωση και χωρίς εκχυδαϊσμούς ή καλλιέπειες, δήλωσε ότι απλώς διαχειρίζεται, αόρατη και αδρανής, την κατάσταση.
Στην ενθουσιώδη εκδήλωση παρίσταντο  Σύμβουλοι του Συνδυασμού του, Πρόεδροι Σωματείων και Φορέων, πολιτικών και κοινωνικών του Δήμου μας, μεγάλος αριθμός ωραίων παρουσιών και κυρίως σοβαρών παραγόντων της  κοινωνίας μας.
Ο κ. Υπουργός μίλησε Πολιτικά, ανέλυσε την πολιτική κατάσταση, αναφέρθηκε  στην επικείμενη κατάθεση προς ψήφιση της τροποποίησης του εκλογικού νόμου που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση και έκλεισε την ομιλία του με την σαφή δήλωση της αμέριστης συμπαράστασής του στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
Η συγκέντρωση και η ομιλία του κ. Αγγελόπουλου, χωρίς υποσχέσεις και μεγαλοστομίες, έδωσε μια σιγουριά και ένα όραμα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται.