Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η Ολιγαρχία της Αριστεράς σε καθεστωτικό εκτραχηλισμό


Παραλήρημα καθεστωτικής αυθαιρεσίας έχει καταλάβει την πρωτοδεύτερη φορά Κυβερνητική Αριστερά.
Σκοπός τους δεν είναι να οικοδομήσουν.
 Θέλουν να κατεδαφίσουν τα πάντα, για να τα κάνουν δικά τους. Τα Συντάγματα, οι Νόμοι, οι Βουλές έχουν γίνει- στα μυαλά τους- για να επιτύχουν την ίδρυση του δικού τους καθεστώτος.
Ας μη ξεγελιόμαστε. Η Αριστερά αυτή, στη φάση που βρίσκεται, θεωρεί ότι αποτελεί το πρώτο στάδιο εγκαθίδρυσης του καθεστώτος της.
Δεν έχει αποκρύψει τις προθέσεις της. Οι πολιτικά αφελείς αστοί δεν τις βλέπουν ή δεν τις αξιολογούν σωστά. Οι ιδεοληπτικές πλατφόρμες  τους δεν αντέχουν το δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης. Οι περί δημοκρατίας αναφορές τους είναι προσποιητές. Αυτοί δεν πιστεύουν σε τέτοιες διαδικασίες. Πιστεύουν στο δικό τους Κράτος. Και ρίχνουν θεμέλια για τη οικοδόμησή του.
Μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις της αποκαλυπτικής πορείας τους αποτελούν οι παρακάτω αναφορές. Με όλη τη συναίσθηση της ευθύνης που πρέπει  να διακατέχει ιδιαίτερα σήμερα τους Έλληνες πολίτες. Διότι διάχυτο είναι το δηλητήριο που διαχέεται σε όλα τα επίπεδα της κυβερνητικής δραστηριότητας και οδηγεί με βεβαιότητα στη διακήρυξη των Εθνομηδενιστικών ιδεολογιών τους. Αλλά περί αυτού άλλη φορά.
Τώρα, η προβολή των βολονταριστικών προθέσεων της κυβερνητικής Αριστεράς: 

● Ιούλιος 2015 – Ζήτησε από Πούτιν κόψιμο εθνικού νομίσματος. Προ δημοψηφίσματος. Επιβεβαιώνεται ο Βαρουφάκης. Το είχαν στα σχέδιά τους. Άλλο αν ήταν ανέφικτο. Σημασία έχει τι ήθελαν. Επιπόλαια, ανόητα, αυθαίρετα. Αυτό ήθελαν. Βολονταρισμός, η ασθένεια της πρώτης φοράς Αριστερά.
       Θα επανέλθουμε στο αναξιόπιστο μέρος που απευθύνθηκε και τον εξέθεσε στον Ολάντ και στην Ευρώπη.
● Δημοψήφισμα  2015
        Υποστήριξε το ΟΧΙ σε όλη την περίοδο προ ψηφοφορίας. Ο Λαός ψήφισε ΟΧΙ. Οι συνθήκες δεν του βγήκανε. Τότε κατάλαβε ότι ήταν ανέφικτο, καθ’ όσον καταστροφικό το ΟΧΙ. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα θελήσεως. Προτίμησε την εσχάτη ώρα το ΝΑΙ.
       Δεν υπήρχε πρόβλημα, ούτε πολιτικό, ούτε ηθικό.  Έτσι το θέλησε, για τους δικούς του λόγους. Όχι για την πατρίδα. Για τον εαυτό τους. Δεν υπήρχε ανάγκη εξήγησης. Αυτό θέλησε και τόκανε.
● Τροποποίηση του Νόμου περί τηλεοπτικών αδειών με νομοθετική παράβαση τη 12η νυκτερινή στη Βουλή σε άλλο νόμο.
      Μείωση των 90 ημερών κλεισίματος των μη αδειοδοτούμενωνς λοιπών σταθμών σε 5 μέρες. Γιατί, η καθυστέρηση έκδοσης  δικαστικών αποφάσεων που περιμένει ο Λαός από τη Δικαιοσύνη δεν τους ενδιαφέρει.
      Αυτοί θέλουν γρήγορα και τώρα το κλείσιμο των σταθμών. Στη θέλησή τους δεν νοείται ύπαρξη εμποδίου.
      Άλλο αν ανεστάλη η προσθήκη στο νομοσχέδιο την τελευταία στιγμή πάλι από δική τους θέληση (Βούτσης).     
● Τηλεοπτικό πεδίο:
     Θέλει να κλείσει ή περιορίσει τους Τηλεοπτικούς σταθμούς, με σκοπό να τους κάνει «δικούς του» ή να τους ελέγχει για το τι λένε γι’ αυτόν.
      Βρίσκει ένα βολικό Ινστιτούτο της Ιταλίας (Φλωρεντία), του αποτυπώνει σ’ ένα κείμενο αντιεπιστημονικό τη βούλησή του και προτείνει 4 τηλεοπτικούς σταθμούς.
     Ότι και να λέει το Σύνταγμα, ότι και να λένε οι Νόμοι για το ΕΣΡ, ότι και να λέει ο Επιστημονικός κόσμος, εμείς θέλουμε το τηλεοπτικό πεδίο δικό μας.
     Το τί μέθοδο θα χρησιμοποιήσουμε είναι θέμα «δικό μας». Από εκεί και πέρα όλοι γνωρίζουμε την τραγελαφική διαδικασία και τις ιταμές προκλήσεις ακόμη και προς τη Δικαιοσύνη, για προεξόφληση των αποφάσεών της.
     Γιατί όλα αυτά; Γιατί έτσι το θέλουμε. Ο βολονταρισμός σε όλη την έκτασή του. Δεν υπάρχει πολιτικό σχέδιο. Μόνον η θέλησή μας.
● Εκκλησία και Κράτος, έχουν δεσμούς από ιδρύσεως Νεότερου Κράτους, από Απελευθέρωση 1821!
Πάντοτε οι διαφορές τους, σε κάθε επίπεδο επιλύονται με εκατέρωθεν διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις. Η βίαιη επιβολή της απόφασης του ενός έναντι του άλλου μέρους δεν υπήρξε ποτέ. Πάντοτε η συνδιαλλαγή.
      Σήμερα, μονομερώς η Κυβέρνηση του βολονταρισμού, επειδή έτσι το θέλει και κρίνει μονομερώς, ουσιαστικά καταργεί το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία της Χώρας και το αντικαθιστά με μαθήματα αμφιλεγόμενης θρησκειολογίας, Κανέναν δεν ρώτησαν, καμία Εκκλησία δεν συμβουλεύτηκαν, που έχουν υποχρέωση από το Σύνταγμα της Χώρας (αυτοί περιορίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος). Δεν έχουν ανάγκη, γιατί έτσι το θέλουν αυτοί! Δεν υπάρχει λαϊκό αίσθημα μπροστά στη θέλησή τους.
● Επέμβαση στη Δικαιοσύνη
       Θέλει να γίνει δική της. Να την ελέγχει. Να δυναμώνει την εξουσία του με αυτήν. Γι’ αυτό δεν του αρκεί ότι διορίζει κατά το δοκούν «ημετέρους» στην ηγεσία της δικαιοσύνης, ότι τους εξοπλίζει, παρά παν έθος και δεοντολογία, με πειθαρχικές εξουσίες που ανήκουν σε συλλογικά δικαστικά όργανα, αλλά τους προτείνει και αισχρή οικονομική συναλλαγή. Τους προσφέρει αύξηση αποδοχών ξεχωριστή από τους άλλους δημόσιους λειτουργούς. Και κάτι ακόμη χειρότερο: Τους αναγγέλει παράταση κατά τρία χρόνια του χρόνου της θητείας τους, παρά τη ρητή απαγόρευση του Συντάγματος δι’ευνόητους λόγους.
      Δεν τους ενδιαφέρει τι λέγει το Σύνταγμα και οι θεσμοί. Εκείνο που τους κατευθύνει είναι η βούλησή τους. Προ αυτής δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Όλοι είναι υποχρέωμοι να υποκύψουν. Και αυτό το θεωρούν ως πολύ φυσιολογικό. Γιατί αυτό θέλουν εκείνοι.
     Οι λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ και των συν αυτώ, δεν πιστεύουν σε κανένα φιλελεύθερο Κράτος. Σε κανένα Κράτος που τηρεί τους θεσμούς, που έχει ανεπηρέαστη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Αυτοί θεωρούν το Κράτος ως μέσον πραγμάτωσης των νεφελωδών ιδεοληψιών τους και ευκαρία πολιτικής τους εδραίωσης. Μιας εδραίωσης όμως, που δεν θα έχει γυρισμό όταν γίνει.
     Η σημερινή ενοχική και ανεκτική στάση μας θυμίζει τη μαρξιστική επωδό: οι αστοί θα μας δώσουν το σχοινί που θα τους κρεμάσουμε.
 Είναι καιρός οι Έλληνες Δημοκράτες και πατριώτες να αφυπνισθούν.  
*Αποδομούν σταθερά τα θεμέλια της Πατρίδας και του Έθνους.
* Καταφέρονται κατά της διαφθοράς γιατί δεν είναι δική τους. Αυτοί θέλουν τη δική τους διαφθορά. Που έχει ήδη αρχίσει.
                        Είναι καιρός να αφυπνισθούμε τώρα.


                                                                ΓΙΑΝ.ΚΟΣ