Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ



Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27-9-2018 ο κ. Π. Αγγελόπουλος, χωρίς καμία πρόκληση, στράφηκε κατά του τ. Δημάρχου κ. Γιάννη Καζάκου, κατηγορώντας τον:
1.             ότι έδινε περίπτερα στους οδηγούς του,
2.      ότι  στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση της Γαρδένιας, έκανε αποκλεισμό υποψηφίων μισθωτών,
3.       ότι «βρέθηκε κάποιος... που δεν ήταν στα καλά του ο άνθρωπος και λέει εγώ θα δίνω 7 χιλιάρικα. Τα GOUDYS και τα EVEREST δίνανε 3.000. Εγώ 7.000. Το φτιάχνει και πάει και το δουλεύει ένα Νομικό Πρόσωπο, μία ανώνυμη εταιρεία»,
4.       ότι η χορηγηθείσα άδεια λειτουργίας του καταστήματος πάνω στη Γαρδένια, είναι παράνομη.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μία και απόλυτη:

1.       Δεν έδωσε ποτέ και σε κανέναν οδηγό του περίπτερα ο Δήμαρχος Καζάκος, όπως και όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι, γιατί δεν είχε αρμοδιότητα.
2.   Δεν έγινε αποκλεισμός κανενός υποψηφίου στον πλειοδοτικό διαγωνισμό, για τη μίσθωση της Γαρδένιας.
3.       Ο διαγωνισμός ανέδειξε πρώτο πλειοδότη την VIVARTIA ΑΒΕΕ (FLOCAFE), η οποία και ανακηρύχθηκε πλειοδοτούσα ανάδοχος, με 8.000 Ευρώ.
4.       Δεν βρέθηκε κανένας τρελός να δώσει 7.000, ούτε και να πάει να φτιάξει χωρίς λόγο ανώνυμη εταιρεία.
   Ούτε τα GOUDYS και τα EVEREST δίνανε μίσθωμα 3.000, για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ μετείχαν καν του διαγωνισμού, αλλά ούτε και είχαν λάβει τη διακήρυξη προς γνώση αυτού.
5.       Η χορηγηθείσα άδεια λειτουργίας της Α.Ε., δόθηκε απόλυτα νόμιμα, γιατί πληρούσε ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις που ζητεί ο Νόμος και είχαν αποφανθεί όλες οι αρμόδιες δημοτικές και δημόσιες Υπηρεσίες.
       Οι όροι της δημοπρασίας, επέτρεπαν την σύσταση εταιρείας σε όλους τους υποψηφίους του πλειοδοτικού διαγωνισμού.
       Η συναίνεση της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, δεν έχει σχέση με τον Δήμο που εκδίδει την άδεια.

       Άλλο είναι η λειτουργία στην πραγματικότητα ενός καταστήματος και άλλο η άδεια. Εάν δεν έχεις το κατάστημα, η άδεια δεν έχει νόημα και σημασία.
 Επομένως: η ΜΑΞΙΑΔΗΖ μετά την 31-12-2010, είχε συναινέσει τουλάχιστον σιωπηρά στην λειτουργία του καταστήματός της από την Ανώνυμη Εταιρεία του μισθωτή της Ι. Σταθόπουλου.

        Οι διοικήσεις της ΜΑΞΙΑΔΗΖ το γνωρίζουν αυτό καλά και παριστάνουν τους δήθεν απορούντες, πώς έγινε επί οκτώ χρόνια να δουλεύει εκεί η Ανώνυμη Εταιρεία.
                  Οι ευθύνες τους, για τη συσσώρευση οφειλών είναι προφανείς.

   Η συμπαικτική συμπεριφορά του κ. Αγγελόπουλου, προς υποβοήθηση της διοίκησης του Δήμου και των συνεργατών της, επίσης προφανής. Πολύ περισσότερο εάν αναλογισθούμε ότι έχουν περάσει τα τέσσερα χρόνια της θητείας του και ότι ο κ. Ι. Σταθόπουλος, κατά του οποίου ευθέως στρέφεται, ήταν μέχρι το Μάη του 2018, ο εξ απορρήτων του!!!
         Οι ψευδολογίες Αγγελόπουλου δεν αγγίζουν κανέναν και δη τον τ. Δήμαρχο Γιάννη Καζάκο και τα Γραφεία μας (Μπισκίνη 1), θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και ώρα 12-2 μ.μ., για να λάβει ο καθένας που επιθυμεί, γνώση των εγγράφων, που βεβαιώνουν τα παραπάνω.

                             Από τη Γραμματεία της ΔΑΔΑ.