Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ




H αντιπολίτευση στόχευσε αυτή τη φορά επιτυχώς. Πέραν αυτού τα δημοσιονομικά προβλήματα. Είναι τα προβλήματα ουσίας της δημοκρατίας. Το σπουδαιότερο του καιρού μας είναι η Αριστερή Τρομοκρατία, που ανέδειξε πρόσφατα στο δημόσιο λόγο ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Η Αριστερά οφείλει, τώρα που το παίζει εξουσία, διότι δεν γνωρίζει να κυβερνά, να δώσει εξηγήσεις για τη θέση της έναντι της τρομοκρατίας, που ήταν γι’αυτήν από συμπαθής έως ανεκτή. Θυμόμαστε όλοι τις μάχες που έδιδε ο ΣΥΡΙΖΑ ως Συνασπισμός για τη δημοσίευση και διάδοση του περιεχομένου των προκηρύξεων των τρομοκρατών. Μετά πάθους.

Δεν είδαμε, όμως, σήμερα κανένα πάθος στην αποκήρυξη της απόπειρας δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, ούτε στην αποκήρυξη της ανατίναξης αυτοκινήτων δικαστών ή αποστολής σφαιρών και δολοφονικών φακέλων σε Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Γνωρίζει η Αριστερά ότι η τρομοκρατική βία προήλθε και προέρχεται από εξωκοινοβουλευτικούς τρομοκράτες της παράταξής της. Την δράση της ανέχθηκε και ανέχεται γιατί η ιδεοληπτική τους προσαρμογή είναι στη βάση της «συνέχειας του εμφυλίου με άλλα μέσα».

Απαξιούν τις σφαίρες του Κουφοντίνα και εστιάζουν στο μαχαίρι του Ρουπακιά.Τους ενοχλεί το κυνηγητό σε μετανάστες και αλλοδαπούς, αλλά δεν τους ενοχλούν οι σφαίρες που θέλουν να επιβάλουν ή διαμορφώσουν τη «νέα» εξουσία.

Γι’ αυτά και για πολλά άλλα πρέπει και οφείλει να δώσει εξηγήσεις η Αριστερά και δη του Τσίπρα.

Με ποια αξιακά κριτήρια η τρομοκρατία των Εξαρχείων κ.λ.π. γίνεται ανεκτή και ουσιαστικά προστατεύεται με έκδηλους έμμεσους και σαφείς τρόπους και δεν γίνεται δεκτή η πρωτοβουλία των αστυνομικών να διαδηλώσουν την παρουσία τους και δη ειρηνικά, σ’ένα χώρο προστατευμένο για τους τρομοκράτες;

Η Αριστερά είναι υποχρεωμένη να δώσει εξηγήσεις.

 Ο Λαός αρχίζει και   καταλαβαίνει                                                                                                                                                                             ΓΙΑΝ.ΚΟΣ